Meghan Markle lanceert haar eigen kledinglijn: Op deze bijzondere manier was ook prinses Diana daarbij

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle is opnieuw aan het werk na de geboorte van baby Archie. De hertogin van Sussex lanceerde afgelopen donderdag haar eigen kledinglijn, speciaal ontworpen voor werkzoekende vrouwen.

Meghan Markle droeg zelf een bloes uit de collectie. Die combineerde ze feilloos met een zwarte broek van Jigaw en een smalle riem van Ralph Lauren. Als eerbetoon droeg ze juwelen van wijlen prinses Diana. De kledinglijn is een samenwerking met liefdadigheidsorganisatie Smart Works en vier andere modemerken, en is specifiek gericht op werkzoekende vrouwen. De hertogin kwam zelf met het idee op de proppen toen ze met haar eigen ogen kon zien dat de gratis aangeboden kledij bij het goede doel niet altijd even geschikt was voor vrouwen.

De collectie zal twee weken te koop aangeboden worden in het Verenigd Koninkrijk en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kan je onder meer een soepel jurkje met v-hals op te kop tikken voor ongeveer 25 euro. Voor elk verkocht item wordt eenzelfde kledingstuk gedoneerd aan Smart Works. Het doel van Meghan is om een jaarvoorraad te kunnen aanleggen voor de liefdadigheidsorganisatie.

(Foto: Photonews, Meghan Markle bij de lancering van haar kledinglijn)