Luk Alloo heeft een duidelijke boodschap voor Bart De Wever
Luk Alloo heeft een duidelijke boodschap voor Bart De Wever
Foto: Medialaan

In ‘(h)Alloomedia’ zien we Luk Alloo weer op zijn kenmerkende eigen manier op het tv-scherm. Deze week slaat hij weer toe en heeft hij een duidelijke boodschap voor NVA-politicus Bart De Wever.

“Wat gebeurt er in Vlaanderen? Wie is waarmee bezig? Wie zegt wat over wie?”. Op deze vragen zoekt Luk Alloo opnieuw antwoorden voor de Vlaamse televisiekijker. Luk houdt Bekende Vlamingen een spiegel voor op zijn eigen kenmerkende manier en deinst nergens voor terug. In de aflevering van deze week kiest hij voor slachtoffer Bart De Wever. Luk heeft een boodschap voor hem en heel België. “Er wordt té hard en té intens aan politiek gedaan”, aldus de tv-maker.

De Antwerpse burgemeester werd plots uit een vergadering gehaald door niemand minder dan Luk Alloo. En dat was nog niet alles, hij bracht namelijk nog een verrassing mee: een klein leger Romeinse soldaten uit Barts favoriete tijdperk. Omringd door de soldaten zullen Luk en Bart het centrum van Antwerpen doorkruisen, pratend over onder andere de geschiedenis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.