Het gaat niet goed met Monique na het nieuws over de relatiecrisis met André Hazes: “Ze kan het allemaal niet meer aan”
Het gaat niet goed met Monique na het nieuws over de relatiecrisis met André Hazes: “Ze kan het allemaal niet meer aan”
Foto: Instagram

Monique Westenberg en André Hazes Jr. bevinden zich momenteel in een relatiecrisis. Monique heeft er genoeg van, en dat heeft ze André ook laten merken. Nadat het eerder nog goed kwam tussen de twee, lijkt het nu helaas uit te draaien op een definitieve breuk.

De relatiecrisis begon met de vermeende zoen tussen André en het Nederlandse RTL Boulevard-gezicht Nikkie Plessen. Tijdens een recentelijk avondje stappen, zouden ze elkaar gezoend hebben in de Amsterdamse club Palladium. Een bezoeker maakte dat niet veel later wereldkundig. Op dat moment was André Hazes samen met Monique en haar familie op vakantie in de Spaanse badplaats Marbella.

“Het is Monique allemaal te veel geworden. In het begin van de vakantie wist ze al dat er een verhaal in de media ging komen, waarin de affaire tussen André en Nikkie uitgebreid naar buiten zou komen”, zegt een bron die dicht bij de familie staat. “Toen vroeg ze André al om opheldering. Omdat alles al was geregeld voor de vakantie in Marbella, hebben ze alles laten doorgaan. Maar van een innige, gezellige vakantie was weinig te merken.”

Het is niet de eerste keer dat Monique geconfronteerd wordt met dit soort geruchten. Een jaar geleden waren er ook al spanningen, waardoor ze een kleine maand apart hebben gewoond. De situatie lijkt nu echter af te stevenen op een definitieve relatiebreuk. “Monique heeft duidelijk gemaakt dat ze niet met zich laat sollen. Ze heeft altijd achter André gestaan, maar is niet gediend met dit soort verhalen. De laatste maanden was André ook weer vaker de hort op en niet alleen voor zijn werk. Dit alles bij elkaar is Monique te veel geworden. Daar bovenop kreeg ze ook nog te maken met de dramatische brand in de woonwagen van haar vader. Ze kan het allemaal niet meer aan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.