Luc Verschueren en Jacques Vermeire reageren voor het eerst: "Ik heb foert gezegd"
PMN
Luc Verschueren en Jacques Vermeire reageren voor het eerst: "Ik heb foert gezegd"
Foto: Photonews

Na het dispuut met Ruben Van Gucht heeft Jacques Vermeire een nieuwe aangever gevonden. Hij gaat opnieuw samenwerken met Luc Verschueren.

Luc Verschueren zei eerder dat hij klaarstond om Ruben Van Gucht te vervangen, mocht het nodig zijn. "Ik zat er niet op te wachten", vertelt Luc in Het Nieuwsblad. “Maar dan kwam toch die sms van Jacques. We zijn samengekomen, hebben alles uitgepraat, en maandag beginnen we te repeteren.”

Maandag wordt voor Luc Verschuren en Jacques Vermeire een historische dag. Na een kwarteeuw gaan ze opnieuw samen repeteren. Om vanaf 5 oktober samen de rest van de theatertournee Van 7 tot 77 af te werken. Net als in de hoogdagen van Oei, Jacques.

"Je kan het oneens zijn maar als je samen aan tafel gaat zitten, komt die kameraadschap zo terug. Daarbij, het is niet omdat je een andere visie hebt op de dingen des levens, dat je niet kan samenwerken.”

"Te gek voor woorden"
“Laat ik het zo zeggen: wat ooit scheef heeft gezeten, is rechtgetrokken. Wij zijn allebei koppig geweest, Jacques belde niet meer, dus zei ik ook foert. En dan zijn er de ego’s, dat van de een al wat groter dan dat van de ander. Vul zelf maar in wie het grootste heeft.”

"Eigenlijk is het te gek voor woorden, hé. Soit, het is allemaal schoon, de hereniging en zo, maar we moeten er wel staan, op 5 oktober. Die show is er, die kan je in een maand tijd niet herschrijven. Maar er zullen nieuwe tussenteksten komen, we zullen wat prutsen aan sommige sketches en we zijn ook bezig met oude dingen. We repeteren, gewoon onder ons tweeën, zoals vroeger. We zullen wel zien wat er uitkomt. Eerlijk: dit doet deugd, en de mensen zullen het ook plezant vinden.” 

Jacques Vermeire zelf wil er niet veel kwijt, buiten dit: "In nood kent m'n zijn vrienden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.