Deze BV’s maken de meeste kans om het nieuwe baasje van Samson te worden
Deze BV’s maken de meeste kans om het nieuwe baasje van Samson te worden
Foto: Photonews

Nu Gert Verhulst zijn afscheid aangekondigd heeft als baasje van de populaire pluchen tv-ster, is het wachten op een definitieve beslissing. Wie wordt het nieuwe baasje van Samson?

Na het aankondigen van zijn afscheid als baasje van de lieve, gekke hond Samson, bevestigde Gert Verhulst al eerder dat er wel degelijk naar een vervanger gezocht zou worden. “Volgend jaar zijn hier opnieuw shows met Samson en het nieuwe Gertje”, aldus Gert. Maar wie dat zou worden, kon de Studio 100-baas nog niet zeggen.

Het zal nu nog wachten zijn tot december voor Studio 100 bekend zal maken wat er exact zal gebeuren. Ondertussen wordt er wel volop gegist naar een mogelijke vervanger. Heel wat grote namen circuleren in de Vlaamse showbizz. Zo maken zoon Viktor en dochter Marie Verhulst de meeste kans volgens TV Familie. Ze stranden beiden op 25% kans. “Ze zijn dan ook genetisch belast met ‘Samson’-virus”, aldus het weekblad.

Ook James Cooke, Gerts sidekick in ‘Gert Late Night’, zou maar liefst 10% kans maken om de nieuwe eigenaar van Samson te worden. Zo worden ook nog Jelle Cleymans en Giovanni Kemper genoemd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.