Bekende actrice is het beu: “Als Bart De Pauw mij belt voor een rol, zeg ik meteen ja”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het blijft angstig stil omtrent Bart De Pauw. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Maar nog steeds weet hij niet wat hem precies ten laste wordt gelegd.

Veel mensen vinden dat het nu wel genoeg is geweest. Iedereen lijkt het er over eens te zijn dat Bart De Pauw een tweede kans verdient. “Als hij mij belt voor een rol, zeg ik meteen ja”, citeert TV- Familie Thuis-actrice Leen Dendievel in de podcast van Alex Agnew.

“Mocht Barts serie ‘It’s Showtime’ alsnog op het scherm komen ( Eén schrapte de reeks na zijn ontslag) zou ik zeker kijken”, gaat Leen door op haar elan. “Dat gaat ongetwijfeld keigoed gemaakt hebben.”

“Heeft Bart fouten gemaakt? Waarschijnlijk wel, maar ik weet het niet. Waarom zou ik verbrand zijn als ik in iets zou meespelen van Bart De Pauw? Hij is gewoon een goeie tv-maker, punt. Mocht Woody Allen, die ook in opspraak kwam, mij bellen en ik zou weigeren, dan zou iedereen dat vreemd vinden.”

“Mocht Bart me een voorstel doen en ik zou toestemmen, dan zou daarover gesproken worden. Geef toe dat het een beetje raar is, niet?"