VTM

Luk Alloo moet er niet van weten: "Dat is ridicuul, daar doe ik niet aan mee"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vanavond start het nieuwe showbizzmagazine van LuK Alloo. (h)ALLOOMEDIA' is de opvolger van 'Sterren en Kometen'. Het programma komt er precies 18 jaar na de laatste aflevering van 'Sterren en Kometen'.

Luk Alloo gaat vanaf vanavond het Vlaamse showbizzland onveilig maken. Bekende Vlamingen kunnen maar beter goed opletten wat ze doen want voor ze het weten hebben ze Luk Alloo voor hun deur staan.

Nergens zal een bekende Vlaming nog rust vinden met Luk Alloo in de buurt. Vraag dat maar eens aan Kobe Ilsen. Vanavond zie je hoe hij verrast wordt door de televisiemaker terwijl hij geniet op een terrasje. En zo is meteen de toon gezet, niet alleen VTM-gezichten, iedereen komt aan bod in (h)ALLOOMEDIA'.

"Nee, het is niet gek dat ik gezichten van concurrerende zenders verras", vindt Luk in Het Laatste Nieuws. "Een showbizzmagazine moet er één zijn dat over alle zenders heen gaat. Waarom zou ik alleen maar gezichten van VTM belichten? Dat zou toch ridicuul zijn? In die zin is het programma ook wel een statement."

"Er zitten in het begin van de uitzending wel meteen twee VRT-gezichten én een VIER-gezicht, op iemand van VTM is het wachten tot na de reclame. Ik zal dan maar hopen dat de bazen iets gaan eten zijn tijdens de uitzending, zeker?"