Dood van baby Kasper zal deze gevolgen hebben in ‘Familie’

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Groot drama in ‘Familie’: baby Kasper is dood. Dit voorval is de start van een verhaallijn die voor een ongeziene tweespalt zal zorgen bij de Van den Bossches.

De gevolgen van het ongeval waarbij Jan, Cédric en baby Kasper bij betrokken raakte, werden gisterenavond pas duidelijk. Jan en Cédric komen er vanaf met slechts enkele schrammen. Maar baby Kasper, die bij Cédric in de wagen zat, overleefde de klap niet. Het prille vadergeluk krijgt een plotse wending.

Het drama zou volgens Het Laatste Nieuws de start zijn van een verhaallijn die voor een ongeziene tweespalt zorgt bij de Van den Bossches. De familie lijkt namelijk betrokken te zijn. Cédric en Véronique blijken boos en ontroostbaar, Jan voelt zich erg schuldig voor het veroorzaken van het ongeval én de kijker weet ook dat Niko en Rudi niet vrijuit gaan. Zonder hun grap zou het ongeluk niet hebben plaatsgevonden. Als hun geheim uitkomt, kunnen we ons aan heel wat opschudding in ‘ Familie’ verwachten. Het nieuwe seizoen startte alvast met een serieuze schokgolf.

Tags familie