Milow haalt fors uit naar Dag Allemaal: “Aan dat soort vuile trucs doe ik niet mee”
Milow haalt fors uit naar Dag Allemaal: “Aan dat soort vuile trucs doe ik niet mee”
Foto: Photonews

Toen Milow een artikel van Dag Allemaal las, stond hij perplex. Volgens de zanger was het artikel dat over hem verscheen in het dagblad volledig verzonnen.

Afgelopen weken haalde Milow een paar keer uit naar Dag Allemaal. Volgens Showbizzsite stond de zanger perplex toen hij een artikel over hem in het weekblad las. Het artikel zou volledig verzonnen zijn.

“Er werd onder andere in geschreven dat ik het niet goed kon vinden met die artiesten en dat ik de versies van de liedjes niet goed vond”, vertelt Milow op Radio 2. Dat zouden leugens zijn, aangezien Milow bevestigt dat ze net héél goed met elkaar opschoten en dat hij aanzienlijk ontroerd was door de versies die de andere muzikanten van zijn liedjes maakten en brachten. “Het was fantastisch”, aldus Milow.

Milow kan het gelukkig wel plaatsen. “Het is de eerste keer dat er over mij flagrante leugens verschenen zijn”, vertelt de zanger op Radio 2. “Dag Allemaal zal nu wel een interview met mij verwachten om het één en ander recht te zetten, maar aan dat soort vuile trucs doe ik niet mee”, maakt hij duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.