Jasmijn Van Hoof heeft een opmerkelijke ontmoeting en is er niet goed van: “Beetje raar”
Jasmijn Van Hoof heeft een opmerkelijke ontmoeting en is er niet goed van: “Beetje raar”
Foto: Medialaan

Jasmijn Van Hoof heeft een opmerkelijk weerzien gehad. Ze vond het toch maar een beetje raar.

Jasmijn Van Hoof is als Stefanie in ‘Familie’ maandag nipt aan de dood ontsnapt. Elias, gespeeld door Ian Thomas, stond op het punt om haar in brand te steken. Maar de pyromaan is uiteindelijk zelf levend verbrand. En zo verdwijnt Ian Thomas al terug uit de soap. Maar Ian heeft genoeg om zich mee bezig te houden. Zo werkt hij onder andere aan nieuwe muziek, en heeft hij een pop-up CBD-winkel geopend in Antwerpen.

CBD of cannabidiol is een stof die wordt gewonnen uit de hennepplant, maar in tegenstelling tot cannabis kan je er niet high of verslaafd van raken. “Het heeft zelfs een helende werking, dat heb ik gezien toen ik nog in Californië woonde”, zegt Ian. De shop van Ian is open van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september, telkens van 11 uur tot 20 uur (zondag van 10 tot 16 uur), en bevindt zich in de Kloosterstraat 167 in Antwerpen.

Gisteren werd de shop feestelijk geopend. Familie, vrienden en collega’s kwamen Ian feliciteren. Zo waren onder andere ex-‘Familie’-collega’s Bab Buelens en Jasmijn Van Hoof van de partij. Jasmijn vond het weerzien met ‘pyromaan Elias’ toch maar vreemd.

“Beetje rare reünie... Lieve vriend, what a time to be alive! Het is de mooiste slogan voor de mooiste winkel”, schrijft ze bij een foto op Instagram.

Meer nieuws

Meer nieuws

.