Deze actrice windt er geen doekjes om: “Als Bart De Pauw me vraagt voor een nieuwe reeks, doe ik mee”
Deze actrice windt er geen doekjes om: “Als Bart De Pauw me vraagt voor een nieuwe reeks, doe ik mee”
Foto: Photonews

Eind 2017 kwam Bart De Pauw in opspraak tijdens de #metoo-affaire. Hij werd onder andere beschuldigd van stalking van een actrice. Maar 'Thuis’-actrice Leen Dendievel (35) is duidelijk. Als Bart De Pauw haar zou vragen voor een nieuwe reeks, zou ze meedoen. Dat vertelde ze in een gesprek met comedian Alex Agnew op diens podcast.

“Ik ga nog naar films van Woody Allen (de Amerikaanse regisseur die beschuldigd werd in de #metoo-affaire) kijken want ik ben een grote fan”, vertelt Leen Dendievel. “Als morgen ‘Showbizz’ van Bart De Pauw uitkomt ga ik ook kijken, want dat gaat keigoed gemaakt zijn. Zal hij fouten gemaakt hebben? Waarschijnlijk, maar ik weet het niet. Waarom zou ik verbrand zijn als ik in iets van hem zou meedoen? Ik zou meedoen als hij het me zou voorstellen. Sorry, maar ik vind het gewoon een goede tv-maker.”

De actrice maakt de vergelijking met Woody Allen. “Als hij mij morgen zou bellen voor een rol zou iedereen het vreemd vinden als ik níet zou meedoen. Als Bart De Pauw het zou vragen zou iedereen dat wél vreemd vinden? Geef toe dat dat een beetje raar is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.