Acteur Ben Segers moet er niet van weten: “Respectloos, dan voel ik mij als een aapje in het circus”

bron: Het Belang van Limburg
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Ben Segers is enorm populair. Als hij ergens komt, willen mensen graag met hem op de foto. Hij heeft daar geen moeite mee, en probeert ook altijd vriendelijk te blijven. Maar het respect moet van twee kanten komen.

“Ik ben niet iemand die snel zijn geduld verliest of arrogant wordt”, vertelt Ben in Het Belang van Limburg. "Vriendelijk blijven, daar ben ik principieel in, want met vriendelijkheid bereik je meer. Ik heb wel moeite met dronken toestanden. Dat is ronduit vervelend.” Hij ging eens met zijn geliefde Lenny naar de Gentse Feesten, maar ze moesten al snel huiswaarts keren omdat het echt niet te doen was. “Lallende mensen, echt niet leuk.”

“De meeste mensen hebben zelf niet door wanneer ze onbeleefd zijn”, gaat de acteur verder. Dat gebeurde eens toen hij met zijn zoon Gène naar de kerstmarkt ging. “Vanop een brug waar we onderdoor liepen riep een man ‘Hey Segers! Mag ik ne foto pakken?’ Ik antwoordde dat dat wel erg moeilijk was, gezien het feit dat hij op de brug stond en ik eronder. Geen probleem voor die man: hij nam gewoon van ver een foto. Vrij respectloos, dan voel je je echt als een aapje in het circus.”

Tags ben segers