Vreselijke ontdekking over dood prinses Diana: "Het is nu aan Harry en William”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Prinses Diana kwam op 31 augustus 1997 om het leven tijdens een ongeval in een tunnel in Parijs. Al zou dat ongeval, geen ongeval geweest zijn.

Prinses Diana, haar vriend Dodi Al-Fayed en hun chauffeur Henri Paul kwamen om het leven bij de autocrash in Parijs. Robin en Jack Firestone waren de eerste die het wrak zagen na de crash. Ze waren toen net met hun taxi op weg naar het hotel.

Zij zeggen dat ze enkele minuten na de crash “formele en raar geparkeerde” voor de Mercedes zagen. De volgende ochtend vernamen ze dat het op om prinses Diana ging. Ze stapten meteen naar de Franse politie. “Luister, wij waren afgelopen nacht in die tunnel en we moeten met de politie praten over wat we daar gezien hebben.” Ze kregen te horen dat er al voldoende getuigen waren en hun getuigenis niet meer nodig was.

William en Harry
“We waren met verstomming geslagen. Een van de beroemdste vrouwen ter wereld was vermoord, maar ze wilden er niks over horen”, luidt het. In 2008 oordeelde een jury dat het om een ongeluk ging want de chauffeur had een hoger alcoholpromillage had dan wettelijk was toegestaan.

“Niemand wil naar ons verhaal luisteren”, zegt Robin. “We leven nu nog steeds in angst om wat we gezien en verteld hebben. Ik denk niet dat de dood van Diana een ongeval was. En het feit dat de autoriteiten niet naar ons willen luisteren, zorgt dat ik daar nog meer van overtuigd ben. Ik hoop dat, nu William en Harry ouder zijn, ze eindelijk de verantwoordelijkheid nemen om uit te zoeken wat er echt met hun moeder is gebeurd."