Romina deelt erg emotioneel bericht over haar vriend boer Jan
PMN
Romina deelt erg emotioneel bericht over haar vriend boer Jan
Foto: Medialaan

Romina en boer Jan leven weer op verre afstand van elkaar. Romina is in België en Jan leeft in het verre Australië.

Nooit uit elkaar

“Ik ben nog altijd heel gelukkig en nog veel verliefder dan in het begin”, benadrukt Marthe over haar relatie. De geruchten over een tijdelijke breuk kloppen dan ook helemaal niet, zo verzekert het K3'tje. “We zijn ook nooit uit elkaar geweest!”

Al blijft het niet evident, zo samen zijn met de zoon van de Studio 100-baas. Dat geeft Marthe ook grif toe. “Moeilijker konden we het onszelf niet maken”, lacht ze. “We hebben de boot ook heel lang afgehouden. Het scenario alleen al is goed genoeg om er een film van te maken, het is gewoon lachwekkend."

Het duurde dus even vooraleer ze een koppel waren, maar de liefde bleek toch sterker dan dat te zijn. "Na een tijdje hebben we toch de stap gezet. We wisten wel dat er een heel drama van ging gemaakt worden, maar ik heb nu wel het gevoel dat mensen zien dat het oprecht is. Ik ben heel blij dat we de stap gezet hebben.”

Eind vorig jaar wonnen Marthe en Viktor al een Story Award voor het favoriete koppel van Vlaanderen. Beiden waren daar toen erg blij mee. "Volgend jaar winnen we het gewoon opnieuw", klonk het toen euforisch bij Marthe. Zij was ten tijde van K3 zkt K3 nog samen met een andere jongen. Die relatie sneuvelde echter al snel van zodra ze een K3'tje was geworden. Marthe en Viktor zijn intussen al bijna twee jaar een koppel.

Klaasje is niet Klaasje

Het ging overigens ook nog over de echte naam van Klaasje. Veel vragen op Google zijn 'Wat is de echte naam van Klaasje?'. Terecht, zo blijkt. Klaasje heet immers niet echt Klaasje. “Mijn familie noemt mij Alieke, maar mijn doopnaam en dus ook officiële naam is Klaasje Ietje Meijer”, biecht ze op. “Alieke is mijn roepnaam en is eigenlijk een samenstelling van de letters van Klaasje en Ietje, aangezien mijn moeder Klaasje eigenlijk niet zo’n mooie naam vond.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.