Kurt Rogiers: “Het is niet makkelijk voor mijn vrouw Els en mijn kinderen, en dat is allemaal mijn schuld”
PMN
Kurt Rogiers: “Het is niet makkelijk voor mijn vrouw Els en mijn kinderen, en dat is allemaal mijn schuld”
Foto: Photonews

De fans van Familie zijn gelukkig. Lars (rol gespeeld door Kürt Rogiers) en Véronique (rol gespeeld door Sandrine André) eindelijk een koppel zijn.

Abdeslam is aanwezig op het proces maar zei al dat hij weigert om te spreken of zelf maar om op te staan. “Ik leg hier geen verantwoording af en jullie maken mij niet bang”, zei hij. “Ik leg alleen maar verantwoording af aan Allah.”

Volgens terreurexpert Faroek Özgünes is dit een angstaanjagende verklaring van de terrorist. “Het is een heel andere Salah Abdeslam geworden dan voor de aanslagen”, zegt hij aan VTM-Nieuws.

Martelaar
“Hi wasj toen gekend al een kleine crimineel, iemand die helemaal niet gelovig was. Hij dronk gok, een echt fuifbeest. De Salah Abdeslam die we vandaag gezien hebben was er één met een forse stevige baard. Hij heeft ook nog eens versen uit de Koran geciteerd en zijn geloof in Allah uitgesproken.”

“Alles wijst er op dat Abdeslam de afgelopen twee jaar in de gevangenis is geradicaliseerd. Hij is nog extremer geworden en wil zich profileren als een martelaar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.