Ondanks dat ze stralend zwanger is: “Dit doet Astrid Coppens heel veel pijn”
PMN
Ondanks dat ze stralend zwanger is: “Dit doet Astrid Coppens heel veel pijn”
Foto: Photonews

Astrid Coppens is stralend zwanger. Ze zal deze lente al bevallen van haar eerste kindje.

Voor aanvang van de topper legde Leko uit waarom hij de keuzes maakte. “Scholz en Mitrovic zijn nieuwkomers met veel kwaliteiten. Zij hebben deze week goed getraind, terwijl onze verdediging tijdens de vorige twee, drie wedstrijden niet goed genoeg. Daarom denken wij (technische staf, nvdr.) dat dit de beste keuze is voor vanavond”, aldus Leko voor de camera van Play Sports.

“Dat Denswil op de strafbank zit? Neen, dat is totaal niet waar. Dit is een topclub. Een speler moet accepteren dat hij op de bank zit en kunnen omgaan met concurrentie. Gewoon presteren”, aldus Leko. “Denswil is een belangrijke speler voor ons, maar op dit moment geven we kansen aan andere spelers. Alles in het belang van onze ploeg.”

Clasie/Nakamba

De trainer van Club Brugge sprak zich ook uit over de concurrentiestrijd tussen Nakamba en Clasie. “Clasie was goed tijdens de voorbije matchen. Nakamba en Clasie zorgden zeker niet voor een probleem in onze ploeg. Het is jammer dat één van hen op de bank moet zitten, maar het wil niet zeggen dat de ene slechter is dan de andere. In dit soort wedstrijden denken wij dat Jordy de betere optie is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.