Zorgen om André Hazes: Ex-vriendin Sarah schetst zorgwekkend beeld over zanger
COS

André Hazes werd in oktober met zijn nieuwe vriendin op het vliegtuig gespot. De relatie met Sarah Salah kwam intussen al tot een einde.

André Hazes en Sarah Salah zouden elkaar afgelopen zomer hebben leren kennen. Ze hielden hun relatie uit de media. Na amper enkele weken houden André en Sarah het nu al voor bekeken. Volgens Sarah is dat grotendeels aan André te wijten.

"Na de première (van Andrés docu, red.) veranderde hij 180 graden. Hij had opeens een ego. André zei dat het artiestenleven nu weer zou beginnen en dat dit stress met zich meebrengt", vertelt Sarah aan Shownieuws.

"Op een gegeven moment belde hij me om te zeggen dat het mentaal niet goed met hem ging. Hij zei even niet te weten wat hij wil." Vervolgens besloten ze samen om de relatie te beëindigen.

Volgens Sarah zou André haar ook verteld hebben dat hij terug naar de kliniek in Spanje moest om zijn behandeling af te maken (André liet zich behandelen voor zijn verslavingsproblematieken, red.). Maar dat heeft hij nog steeds niet gedaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.