Rachel Hazes spaart Monique Westenberg, ex-verloofde zoon André Hazes, absoluut niet
COS
Rachel Hazes spaart Monique Westenberg, ex-verloofde zoon André Hazes, absoluut niet
Foto: Instagram @rachelhazes

Hoewel André Hazes een jaar lang uit de spotlights verdween, verdwenen de verhalen over zijn privéleven niet. Vooral zijn liefdesleven kwam vaak ter sprake.

André Hazes verliet zijn ex-verloofde Monique Westenberg begin 2021 voor Sarah van Soelen. Daarna had de zanger een korte relatie met Anne-Rose en recent was hij samen met Sarah Salah. Maar ook die relatie zou al voorbij zijn.

In Dag Allemaal reageert Rachel Hazes op het turbulente liefdesleven van haar zoon. Of ze toch niet had gehoopt dat André bij de moeder van zijn kind zou blijven? Het antwoord hoeft niet te verbazen: "Ach, nee. Laat André maar gaan", zegt ze.

"Misschien komen er nog tien vrouwen op z’n pad." Ze vindt dat dat erbij hoort. "En dat hij zich nadien misschien maar eens settelt. Daar is geen haast bij", zegt Rachel. "Ik moei me er allemaal niet mee. Als hij maar gelukkig is."

"Met wie en wanneer, dat is het laatste van m'n zorgen. Monique zal altijd de moeder van z’n kind blijven. Maar wij hebben eigenlijk nooit een goed contact gehad met elkaar", aldus Rachel Hazes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.