Rachel Hazes dreigt met juridische stappen: "Dit geldt als duidelijke waarschuwing"
COS

Yvonne Coldeweijer publiceerde vorige week een schokkende video. Ze had een brief in handen gekregen die André Hazes zou geschreven hebben om het uit te maken met Sarah van Soelen.

Van wie de brief afkomstig was, wist Yvonne Coldeweijer aanvankelijk niet. Spionnen vertelden haar echter dat het Rachel Hazes was geweest en dat André Hazes door de actie het contact met zijn moeder verbroken had. Rachel reageerde geschokt op de beweringen van Yvonne en laat nu opnieuw van zich horen.

"Yvonne Coldeweijer heeft na sommatie en het aankondigen van een kort geding door mijn advocaat haar laatste video verwijderd", zegt Rachel nu op Instagram Stories. "Ik hoop dat ze een volgende keer eerst goed nadenkt voordat ze willens en wetens mensen probeert te kwetsen en te beschadigen.

"Ik ben daarom ook blij dat we het verspreiden van dit soort kwetsende en onware roddels door juicekanalen een halt hebben kunnen toeroepen en wat mij betreft geldt dit ook in de toekomst als een duidelijke waarschuwing naar dit soort juicekanalen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.