Pijnlijke breuk voor André Hazes
PMN
Pijnlijke breuk voor André Hazes
Foto: Photonews

André Hazes moet een pijnlijke breuk verwerken. Dat nieuws raakte vrijdag bekend. De breuk komt als een grote verrassing.

André Hazes heeft gebroken met zijn manager Ricardo Klaverdijk, na het beëindigen van zijn samenwerking met zijn vaste team van schrijvers. Dat meldt Shownieuws.

Dit komt als een verrassing voor fans, aangezien de zanger positief gesproken had over Klaverdijk in het tweede deel van zijn documentaire.

In de afgelopen tijd heeft André afstand genomen van verschillende belangrijke personen in zijn leven.
(Lees verder onder de foto)

Hij heeft het contact verbroken met zijn moeder Rachel, zijn vaste team van schrijvers verlaten en ook gebroken met zijn voormalige manager en goede vriend Sjoerd Bodewes om weer samen te werken met zijn voormalige manager Ricardo Klaverdijk.

In het tweede deel van André's documentaire uitten zowel Ricardo als André hun waardering voor hun hernieuwde samenwerking.

Ricardo vertelde zelfs aan André: "Ik zeg het elke keer: we zijn echt gelukkig met jou!"

Hij vervolgde: "Los van de zakelijke aspecten, waarin je uitblinkt, hoef ik zelfs als ik ziek ben niets te zeggen en wordt alles voor twee dagen opnieuw ingepland. Zo voel ik het gewoon over jou."
(Lees verder onder de foto)

Daarom komt deze breuk als een verrassing voor fans. Dit is de tweede keer dat Ricardo aftreedt als André's manager.

Hij bevestigde dit nieuws aan het tijdschrift 'Weekend' en zei: "Dat klopt, en het is op vriendschappelijke wijze gebeurd."

Hij heeft de details van wat er is gebeurd tussen hem en André niet bekendgemaakt en gaf aan dat dit later in André's documentaire zal worden uitgelegd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.