Montana Meiland heeft bijzonder pijnlijke boodschap voor ex Dirk na relatiebreuk
COS
Montana Meiland heeft bijzonder pijnlijke boodschap voor ex Dirk na relatiebreuk
Foto: Instagram @montanameiland

Afgelopen zomer ving Montana Meiland het bruidsboeket van zus Maxime Meiland nog op haar huwelijk. Enkele maanden later kondigde Montana haar breuk met Dirk aan.

Acht jaar lang waren Montana Meiland en Dirk Hoogstraten een koppel. Kerstmis vierden ze nog met elkaar, maar voor de jaarwisseling maakten ze hun breuk bekend. Dat deden ze met twee afzonderlijke berichten.

Het bericht van Dirk was een stuk langer dan dat van Montana. Hij leek enigszins te verwijzen naar een mogelijke verzoening in de toekomst. Ook Martien Meiland koestert nog hoop. "Misschien komt het wel weer goed", liet hij aan Privé weten.

In datzelfde weekblad reageert Montana nu zelf. "Dirks reactie is anders dan die van mij, maar oké. Ik wil het hier liever bij laten en vooral niet spreken in termen als 'hoop'. Ik sta daar toch wat anders in, want zo ben ik gewoon niet", zegt ze.

"We zijn nu wel echt uit elkaar en zien en spreken elkaar niet meer. Iedereen gaat anders met dit soort dingen om. Dit is hoe ik het doe. Misschien is het voor de verwerking ook wel makkelijker om niet bij elkaar te zijn. Dat gaat de tijd leren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.