Monique Westenberg krijgt het bijzonder hard te verduren: "Hou dat voor jezelf"
COS
Monique Westenberg krijgt het bijzonder hard te verduren: "Hou dat voor jezelf"
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg is helemaal klaar voor de feestdagen. Of ze die ook zal doorbrengen met André Hazes, dat is nog niet duidelijk.

Monique Westenberg deelde deze week een foto van zichzelf aan haar kerstboom. Ze vertelt dat ze het leuk vindt om cadeaus aan haar dierbaren te geven met de kerstdagen. "Maar ook aan mensen die het niet breed hebben", bedenkt ze zich.

"Zo zie ik al een paar weken een lief vrouwtje voor de supermarkt staan met krantjes. Ze staat te koukleumen. Ik heb besloten haar een lekkere warme nieuwe jas en een sjaal te gaan brengen deze week en hoop dat ze het wilt aannemen."

Moniques plan wordt toegejuicht. "Ontzettend lief van jou", klinkt het. Al krijgt ze blondine ook kritiek. "Kan dat niet gegeven worden zonder dat iemand dat weet", vraagt iemand zich af. "Mooiste zou zijn als je het gewoon doet zonder er aandacht (voor jezelf) aan te geven!"

"Wat je geeft hoef je niet in het openbaar te zeggen. Hou het voor jezelf", vindt nog iemand. "Waarom mag Monique dit niet vertellen? Zo brengt ze misschien anderen ook op een idee! Al dat afkeurende commentaar altijd! Zeg dan gewoon niks!", neemt iemand het op voor Monique.

Meer nieuws

Meer nieuws

.