Monique Westenberg erg van slag na ophef: "Ik ben er misselijk van"
COS
Monique Westenberg erg van slag na ophef: "Ik ben er misselijk van"
Foto: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg kreeg deze week heel wat verontwaardigde reacties in haar inbox. Die hadden te maken met een bericht dat ze had gedeeld.

Modemerk Balenciaga ligt zwaar onder vuur. Het merk deelde een campagne waarbij minderjarige meisjes worden afgebeeld met teddyberen in SM-kleding. De campagnes zijn intussen door het merk verwijderd en er kwam een spijtbetuiging.

Veel bekende gezichten vroegen afgelopen week om een boycot van het merk. Monique Westenberg leek daar niet van op de hoogte. Zij deelde namelijk een foto van zoon Andrés Balenciaga-sneaker, die hij voor Sinterklaas had neergezet.

"Na het posten van mijn vorige story met het voor de Sint gezette schoentje van onze zoon, kreeg ik allerlei appjes van mensen om mij heen dat er de afgelopen twee dagen allerlei nare berichten over Balenciaga rond gaan", schrijft Monique Westenberg op Instagram Stories.

"Die heb ik niet meegekregen. Inmiddels ben ik bijgesproken en ben er net als jullie misselijk van. Walgelijk wat daar allemaal gebeurt en blijkbaar al een paar campagnes gaande is", aldus Monique, die de foto van Andrés schoentje meteen verwijderde.

Meer nieuws

Meer nieuws

.