Monique Westenberg en André Hazes hebben wat te vieren: "Ik hou van jou, oneindig"
COS
Monique Westenberg en André Hazes hebben wat te vieren: "Ik hou van jou, oneindig"
Foto: Instagram @moniquenoell

Het gonst opnieuw van de geruchten over een nieuwe verzoening tussen André Hazes en Monique Westenberg. Eén persoon zouden ze daar alvast enorm gelukkig mee maken: zoontje Dré.

Vandaag is een bijzondere dag voor de familie Hazes. De kleine Dré viert vandaag zijn verjaardag. Dat doet hij met een feestje in Harry Potter-thema, nadat het gezin het Harry Potter-themapark enkele maanden geleden bezocht. 

Op Instagram zetten Monique en André hun zoontje in de bloemetjes. "Mijn allerbeste vriendje is vandaag 6 geworden", schrijft de zanger bij een foto van zichzelf en z'n zoontje in Disneyland Parijs.

"Ons allergrootste rijkdom. Vandaag word je 6. Ik vertel je vaak genoeg hoe dankbaar ik ben dat je voor ons gekozen hebt om jouw papa en mama te mogen zijn", klinkt het bij Monique.

"En we doen er daarom alles aan om jou zo gelukkig mogelijk te maken, naast de lessen die je mee krijg om je zieltje te laten groeien. Vandaag heb jij je Harry Potter-birthday en het wordt een dag vol verrassingen lieve jongen! Ik houd van jou, oneindig."

https://www.instagram.com/p/CkIIVJ9IF2g/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.