Monique Westenberg deelt angstaanjagende gezinsfoto met André Hazes: Volgers zeggen allemaal hetzelfde
LHX
Monique Westenberg deelt angstaanjagende gezinsfoto met André Hazes: Volgers zeggen allemaal hetzelfde
Foto: Instagram @moniquenoell

Sinds het verschijnen van de docureeks over André Hazes lijken hij en Monique Westenberg weer helemaal naar elkaar toe te zijn gegroeid. De twee zouden zelfs weer samen zijn.

Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer zijn André Hazes en Monique Westenberg weer officieel een koppel. Dat zou wel eens kunnen kloppen, want de twee hebben de laatste tijd veel tijd samen doorgebracht. Ook woont André niet meer bij zijn moeder, maar zou hij bij Monique zijn ingetrokken.

Het afgelopen weekend vierden de twee samen met hun zoontje Dré Halloween. Dat deden ze in een bijzonder angstaanjagend kostuum. Op Instagram deelt Monique een foto waarop ze alle drie poseren.

Het beeld maakt heel wat reacties los. Haar volgers blijken erg blij te zijn dat zij en André weer herenigd zijn. "Jullie horen samen. Na alle ups en downs weet je wat echte liefde is", wordt er onder andere gereageerd.

"Zo hoort het te zijn", klinkt het ook. "Wat een mooi gezinnetje is dit toch." "Ik hoop dat jullie altijd bij elkaar blijven!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.