Leroy hard voor Maxime Meiland: “Wat een gezeik”
PMN
Leroy hard voor Maxime Meiland: “Wat een gezeik”
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland loopt deze week rond met een enorm verband om haar hoofd. Dit is het gevolg van een ingreep. Haar echtgenoot Leroy denkt er het zijne van.

Maxime Meiland heeft deze week de aandacht getrokken met een opvallend verband om haar hoofd. Dit blijkt het gevolg te zijn van een ingreep die ze heeft ondergaan.

Haar echtgenoot Leroy heeft zo zijn eigen gedachten over deze actie van Maxime. In een interview met Shownieuws onthult Maxime de reden achter haar besluit.

Ze legt uit dat ze al geruime tijd bezig was met haar onderkin. Ze heeft geprobeerd om met fillers het probleem te verhelpen, maar uiteindelijk besloot ze dat ze er definitief vanaf wilde zijn.
(Lees verder onder de foto)

Maxime vertelt: "Ik dacht bij mezelf: het moet er gewoon uit, dan ben ik er in één keer vanaf. Dus nu loop ik even een week rond met dit verband."

De procedure om haar onderkin weg te laten zuigen omvatte het maken van drie kleine gaatjes, waar een verdovende vloeistof in werd geïnjecteerd.

Daarna werd het overtollige vet verwijderd. Maxime was verrast toen bleek dat er meer vet verwijderd kon worden dan de dokter had verwacht.

Ze is dan ook erg blij met het resultaat van de ingreep.

Haar vriend Leroy heeft echter een dubbele reactie gegeven op Maxime's actie. Aan de ene kant was hij verbaasd en vroeg zich af waarom ze weer aan iets nieuws was begonnen.
(Lees verder onder de foto)

Hij vroeg: "Waarom? Wat een gezeik." Maar aan de andere kant steunt hij Maxime in haar besluit om het te doen als het haar gelukkig maakt.

Leroy vergezelde Maxime zelfs naar de kliniek, aangezien ze zelf niet mocht rijden na de ingreep. Toen Maxime uit de kamer kwam met haar verband, moest Leroy lachen.

Het is duidelijk dat Maxime Meiland vastbesloten is om zichzelf gelukkig te maken door haar onzekerheden aan te pakken. 

Ze heeft met succes haar onderkin laten verwijderen en is blij met de resultaten van de ingreep. Haar echtgenoot Leroy mag dan wel zijn bedenkingen hebben gehad, maar hij steunt haar in haar keuze.

Maxime zal binnenkort ongetwijfeld stralend zonder verband rondlopen en haar nieuwe look aan de wereld tonen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.