Zien Iedereen zegt hetzelfde over foto die Maxime deelt met rest van Meilandjes
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over foto die Maxime deelt met rest van Meilandjes
Foto: Instagram @leroym_

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Dat is bij de familie Meiland niet anders. Ze zijn met de hele familie naar Londen getrokken.

De bekende familie Meiland heeft zichzelf de afgelopen jaren op de kaart gezet met hun realityshow 'Chateau Meiland'. Het programma, dat begon met de verhuizing naar een vervallen chateau in Frankrijk, groeide al snel uit tot een groot succes.

De Meilandjes, bestaande uit vader Martien, moeder Erica en dochter Maxime, wonnen al snel de harten van de Nederlandse kijkers met hun humor, openheid en chaotische avonturen.

De famillie weet als geen ander dat ontspanning en quality time met het gezin essentieel zijn. Daarom heeft de familie recentelijk de beslissing genomen om een kleine vakantie naar Londen te maken.
(Lees verder onder de foto)

Maxime Meiland deelde enthousiast een foto van het gezelschap op haar social media kanalen, waarop te zien is dat ze allemaal stralen van geluk.

Op de foto is een glimlachende familie Meiland te zien, omringd door de prachtige architectuur en levendigheid van Londen.

Maxime Meiland heeft het bijschrift "Lekker weg met de familie" toegevoegd aan de foto, wat de fans met open armen hebben ontvangen.

De reacties stromen binnen en de fans zijn het er allemaal over eens: deze vakantie is meer dan verdiend. 

"Oh, wat een leuke foto!" wordt er massaal gereageerd. "Jullie hebben groot gelijk dat je even erop uit trekt. Geniet er maar van!"
(Lees verder onder de foto)

De fans moedigen de familie aan om te genieten van deze welverdiende vakantie en benadrukken dat ontspanning en plezier net zo belangrijk zijn als hard werken.

Hoewel de familie Meiland regelmatig in de spotlights staat en drukke dagen heeft, is het verfrissend om te zien dat ze tijd vrij maken om samen te genieten en nieuwe herinneringen te creëren.

De vakantie in Londen zal zonder twijfel een verademing zijn voor de Meilandjes, die alles geven wat ze hebben tijdens hun drukke leven in de schijnwerpers.

De positieve reacties op de foto tonen ook aan dat de familie Meiland geliefd is bij het Nederlandse publiek.

De kijkers hebben een speciale band met hen opgebouwd, mede vanwege hun oprechtheid, het vermogen om te genieten van de kleine dingen in het leven en hun herkenbare chaotische maar liefdevolle gezinsleven.

Dit komt duidelijk tot uiting in de lovende woorden van de fans.

Kortom, de familie Meiland neemt een welverdiende vakantie naar Londen om even te ontspannen en quality time door te brengen met elkaar als gezin.

De reacties van de fans tonen aan dat zij het belang van ontspanning en plezier onderstrepen, zelfs voor een familie die constant in de schijnwerpers staat.

De foto van de familie in Londen straalt geluk en liefde uit, en laat zien dat de boog niet altijd gespannen kan zijn, zelfs niet voor de Meilandjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maxime Meiland (@maximemeiland)

Meer nieuws

Meer nieuws

.