Fans van André Hazes diep onder de indruk van zijn nieuwe huis
LHX
Fans van André Hazes diep onder de indruk van zijn nieuwe huis
Foto: VTM

Al zo'n twee maanden woont André Hazes in Wilnis in zijn eigen stekje. Op Instagram laat hij zien hoe dat er vanbinnen uitziet.

Vorig jaar kwam 'Crossroads' uit, de documentairereeks over André Hazes waarin hij openhartig over zijn verslavingen praatte. Nu is er een vervolg, 'The Next Chapter'. Daarin krijgen we een inkijk in zijn nieuwe levensstijl en zijn professionele en persoonlijke leven ná zijn verslavingen.

Een letterlijke inkijk in zijn leven geeft hij ook op Instagram. Daar neemt hij in een filmpje zijn volgers mee in zijn nieuwe huis. Zo toont hij onder meer een opvallende zetel.

"Ik woon hier nu twee maanden, maar ik heb hier nog maar twee keer op gezeten", vertelt hij. "Dit nodigt niet uit om op te gaan zitten, en dat is de bedoeling."

Ook staat er een stapel boeken die veel voor hem betekenen. Die gaan onder meer over Toscane, Mykonos, Palm Beach, Miami, Capri en Havana. "Mijn droom is om in het buitenland te gaan wonen. Dit zijn allemaal plekken waar ik iets mee heb, dus het zal kiezen worden."

Zijn meubels zijn gesponsord door PUUUR, en de reclame lijkt te werken. Zijn volgers zijn razend enthousiast over zijn interieur. "Supermooi!", klinkt het in de reacties. "Heerlijk huis!"

"Netjes hoor, André", wordt er ook geschreven. "Wat een warm huis. Leuk met die vrolijke kleuren." "Echt prachtig!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Andre Hazes (@andrehazes)

Meer nieuws

Meer nieuws

.