Er wordt steeds meer schande over Marco Borsato gesproken: “Walgelijk wat we doen”
PMN
Er wordt steeds meer schande over Marco Borsato gesproken: “Walgelijk wat we doen”
Foto: Photonews

Marco Borsato leeft al geruime tijd onder de radar. De 55-jarige zanger wordt gelinkt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag bij een voormalige werkneemster.

Nadat Marco’s advocaten Geert-Jan en Carry Knoops in het programma College Tour hun verhaal kwamen doen, zijn steeds meer mensen aan het twijfelen gegaan. Op de sociale media krijgt Marco steeds meer steunbetuigingen.

Radiomaker Ruud de Wild draaide in zijn programma zelfs een hit van Marco, terwijl de radiozenders afgesproken hebben om eigenlijk geen muziek meer van hem te draaien. “Ik vind dat zolang iemand niet veroordeeld is, hij niet schuldig is”, bedenkt Ruud zich in Story.

“En ik vind het walgelijk dat wij in Nederland elkaars kop eraf trekken terwijl we niet weten wat er aan de hand is. Stel je nou eens voor dat het verhaal niet waar is en Marco Borsato doet zichzelf iets aan. Dan zijn wij met z’n allen de moordenaar! Wie zijn wij om te beoordelen?”

“Dat is aan de rechter. Ik weet dat het beleid bij de NPO Radio is dat ze geen muziek draaien van artiesten die in opspraak zijn. Maar wat versta je daaronder? Ik vind dat de muziek van Marco gedraaid kan worden!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.