Er is slecht nieuws voor Marco Borsato na aangifte over grensoverschrijdend gedrag
COS
Er is slecht nieuws voor Marco Borsato na aangifte over grensoverschrijdend gedrag
Foto: Eén

Een jaar geleden werd Marco Borsato beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Een jonge vrouw deed een aangifte tegen de zanger. Ook in het 'The Voice'-schandaal werd zijn naam genoemd.

Sinds de aangifte onderzoekt het Openbaar Ministerie over Marco Borsato vervolgd moet worden. Er is nog steeds geen uitsluitsel. Telegraaf-journalist John van den Heuvel is ervan overtuigd dat er een vervolging zal komen.

"Wat ik in het geval van Marco Borsato heb gezien is dat er in ieder geval bewijsmiddelen zijn die ertoe zouden kunnen leiden dat hij veroordeeld zou worden", citeert Mediacourant John in de podcast Ongefilterd.

Volgens John is er genoeg bewijs. Zo is er een dagboek van het meisje, getuigenissen van vriendinnen, geluidstapes enzovoort. "Dus er is wel bewijs en dat moet gewogen worden door een rechtbank als het tot een vervolging komt."

Of het tot een veroordeling komt, hangt ook af van de aangeefster. Zij zou gezegd hebben: 'Ik hoef geen geld. Ik wil alleen dat hij erkent dat hij fout heeft gezeten.' Onderhandelingen buiten de rechtszaal zijn dus niet uitgesloten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.