Drie weken na bevalling: Josje Huisman heeft opnieuw groot nieuws
LHX
Drie weken na bevalling: Josje Huisman heeft opnieuw groot nieuws
Foto: Instagram @josjecoos

Het zijn erg intense tijden voor Josje Huisman. Op 21 oktober beviel ze van haar tweede kindje, het jongetje Dai Dai.

"Dai Dai Saul Tanate. Geboren op 21 oktober 2023 om 14.35", schreef ex-K3'tje Josje Huisman enkele weken geleden op Instagram. Dai Dai is haar eerste kindje samen met haar partner Leon Tanate. Uit een vorige relatie heeft ze nog een zoontje, Kamari.

(Lees verder onder de post.)

Nu hun gezinsgeluk compleet is, komen Josje en Leon met nóg meer bijzonder nieuws. "In december gaan we naar Antwerpen verhuizen!", klinkt het in het Instagramverhaal van Leon.

"We zijn enthousiast om daar ons nieuwe leven te starten. Ik ga op zoek naar een toffe uitdaging op het gebied van fotografie, kunst en concepten."

Daarom wil hij raad vragen aan zijn volgers. "Als jullie iemand kennen in Antwerpen die op zoek is naar creatieve input, of gebruik wil maken van mijn ervaring en netwerkvisie, laat het me weten! Ik waardeer alle hulp bij het vinden van nieuwe connecties."

Het gezin zal met andere woorden een erg grote stap zetten, al is Antwerpen uiteraard geen onbekend terrein voor Josje. In 2010, enkele maanden nadat ze het nieuwe K3'-lid werd, kwam ze immers in Antwerpen wonen. Inmiddels woont ze al een tijdje in het Nederlandse Zwolle.

Meer nieuws

Meer nieuws

.