André Hazes maakt Monique Westenberg volledig met de grond gelijk in brief aan Sarah van Soelen
COS

André Hazes beëindigde in het najaar van 2021 zijn relatie met Sarah van Soelen. Hij deed dat met een lange brief. Die brief kreeg Yvonne Coldeweijer zopas in handen.

In de brief legt André Hazes aan Sarah van Soelen uit waarom hij een einde aan de relatie maakt. "De eerste tien jaar van m'n leven heb ik rekening moeten houden met een vader van wie het leven bestond uit katers. Een vader die mij niet kon handelen, niet zag staan en niet hoorde."

"De laatste veertien jaar van m'n leven ben ik deze man geworden, kreeg ik deze rol toegeschoven en ik heb 'm eigen gemaakt. Ik heb nooit mijn eigen 'ik' kunnen ontwikkelen en mezelf kunnen zijn. Ik moest rekening houden met het verwachtingspatroon van mensen", citeert Yvonne Coldeweijer de brief.

"De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield, die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was", verwijst André naar Monique Westenberg.

"Maar, wist ik veel, ik was jong, mijn wereld zo klein gemaakt dat ik eigenlijk geen eigen wereld meer had, alleen die van haar. Ik moest dus rekening houden met haar gevoelens en geluk, want als ik haar kwijt zou raken, had ik helemaal niks meer", aldus André in de brief.

Meer nieuws

Meer nieuws

.