André Hazes krijgt opnieuw slecht nieuws te horen: "Opnieuw voor de rechter"
STG
André Hazes krijgt opnieuw slecht nieuws te horen: "Opnieuw voor de rechter"
Foto: Photonews

André Hazes staat er weer. Na een moeilijke periode van verslavingen geeft hij een nieuwe invulling aan zijn leven. Toch hangen er nog donkere wolken boven zijn hoofd.

De zomer staat voor de deur. Wie zomer zegt denkt spontaan aan verschillende festivals. Ook voor André Hazes staan er de komende maanden heel wat feestjes op de agenda.

Of het ook een zorgeloze zomer zal worden valt nog even af te wachten. Yvonne Coldewijer stuurt verontrustend nieuws de wereld in. "Scoop! André Hazes moet binnenkort voor de rechter verschijnen. Herinner je nog dat André Hazes en Monique Westenberg hun zoontje Dré een week eerder van school hebben gehaald om op vakantie te gaan naar Amerika?", schrijft ze op Instagram.

"Ik bracht toen al dat daarover veel ophef was ontstaan op de school van Dré omdat ze hier eigenlijk geen toestemming voor gegeven hadden", klinkt het. "Wat blijkt nu? "André en Monique hadden hier gewoon schijt aan en zijn toen, ondanks deze afwijzing, toch op vakantie gegaan. De school heeft dat uiteindelijk doorgegeven aan de leerplichtambtenaar en dat is dus geëscaleerd."

"Nu mag hij het aan de rechter gaan uitleggen waarom ze die keuze gemaakt hebben en waarom dat ze denken dat ze boven de wet staan", schrijft Yvonne. Wanneer André precies voor de rechter moet verschijnen, is nog niet duidelijk.

Meer nieuws

Meer nieuws

.