Zien we 'Big Brother'-winnaar Salar binnenkort opnieuw op tv? "Heb me ingeschreven"
LHX
Zien we 'Big Brother'-winnaar Salar binnenkort opnieuw op tv? "Heb me ingeschreven"
Foto: GoPlay

In een Instagram Live praat Grace Rodrigues met 'Big Brother'-winnaar Salar Abbasi Abraasi. Ze hebben het onder andere over een opvallend nieuw programma dat SBS6 heeft aangekondigd.

In 'Een jaar van je leven' sluiten 40 deelnemers zich een jaar af van de buitenwereld. Elke week valt er iemand af. De persoon die op het einde nog over is, wint 1 miljoen euro.

"Ik heb me ingeschreven", vertelt Salar Abbasi Abraasi. "Ik zit al in ronde drie. Maar ik weet dat ik waarschijnlijk toch niet mee mag doen."

Grace Rodrigues heeft alvast haar twijfels over het programma. Een jaar zonder basics... Geen gsm, waarschijnlijk alleen koud water, een jaar lang, besef je dat? En je zit al twee jaar in de lockdown, je mag eindelijk weer leven. Waarom ga je je dan voor een jaar opsluiten?"

Ook Salar zelf is niet helemaal overtuigd. Hij vraagt zich vooral af hoe de makers het programma een jaar lang spannend genoeg zullen houden voor de kijker. "Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen", zegt hij. "Ofwel zit ik erin, ofwel ga ik kijken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.