Big Brother Sercan uit 'Big Brother' wil wat rechtzetten: "Jammer dat ik zo ben neergezet"
COS

Voormalige 'Big Brother'-bewoonsters Naomi Timmerman en Liese Luwel hebben Sercan, die vorige week afviel in 'Big Brother', uitgenodigd voor hun talkshow 'No Biggie'. Hij wil graag wat dingen rechtzetten.

Sercan wil bij Naomi Timmerman en Liese Luwel zijn aanvaring met Kitty een beetje meer duiden. In de 'Big Brother'-uitzending kregen we namelijk niet de aanleiding van Sercans uitbarsting richting Kitty te zien.

Zo vertelt hij dat er in de gang rood of wit licht brandt. Het rode licht brandde toen Kristof het huis binnenkwam, voor de rest was het altijd wit. "Die nacht was het rood licht. Dus ik zeg tegen Nawel: 'Ik denk dat er nieuwe bewoners gaan komen.' Nawel vraagt aan mij: 'Waarom denk je dat, Sercan?' Echt met Sercan erachter."

"Ik zeg: 'Ik denk dat omdat...' en terwijl ik aan het babbelen ben, valt Kitty me aan: 'Je moet stoppen met denken. Dat is niet waar.'", vertelt Sercan. Wat we ook moeten weten is waarom Sercan schreeuwde. "Mensen denken dat ik schreeuwde, maar ze sliep in de andere kamer", aldus Sercan.

Facebook

Naast het probleem met Kitty wil Sercan nog iets aankaarten. "Op Facebook zag ik dat er iets was losgebarsten over dat ik onrespectvol zou zijn naar vrouwen toe. Laten we één ding duidelijk maken: ik ben grootgebracht door een alleenstaande moeder. Het paradijs ligt bij mij onder een vrouw haar voeten, vooral die van mijn moeder."

"Ik vind het een beetje jammer dat ik zo ben neergezet geweest. Het was een moment met de boys. Het was helemaal niet onrespectvol bedoeld. Ik vind het jammer", besluit Sercan in 'No Biggie' bij Naomi en Liese.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.