Oud-bewoners 'Big Brother' kiezen hun vaak verrassende winnaar: "Die gun ik het net iets meer"
COS
Oud-bewoners 'Big Brother' kiezen hun vaak verrassende winnaar: "Die gun ik het net iets meer"
Foto: GoPlay

De bewoners van 'Big Brother' werden donderdagmiddag naar de woonkamer geroepen. Ze kregen filmpjes te zien van hun geëlimineerde medebewoners. Iedereen vertelde wie ze graag zouden zien winnen.

De eerste die op het beeld verscheen, was Dimitri. "Het blijft een moeilijke keuze, maar als ik moet kiezen, dan gaat mijn stem naar Salar. Hij heeft altijd zijn eigen weg gevolgd. En hoe Salar als persoon is gegroeid, dat is echt fenomenaal!", klonk het.

Ook Kitty kiest natuurlijk voor haar maatje Salar. "Je bent een fantastische persoon, je hebt het hartstikke goed gedaan. Ik ben zo trots op je", vertelde ze. En ook Peter kiest omwille van zijn progressie voor Salar. "Hij is naar mij toe altijd oprecht geweest. Salar, jij mag dat winnen."

Leroy, Julio en Nawel gunnen het Grace dan weer het meeste. En ook Vera kiest voor haar vriendin. "Kristof, je was er altijd voor mij. We hebben zoveel lol gehad. Ik hecht heel veel waarde aan onze vriendschap. Grace, vriendinnetje van me. Wie er voor mij mag winnen dit jaar, is Grace."

"Die gun ik het net iets meer"

Nouchine, die woensdag sneuvelde, komt verrassend uit de hoek. "Salar, je weet dat je mijn beste maatje bent, je hebt mijn avontuur onvergetelijk gemaakt en ik wens je ook de winst. Maar Grace, jou gun ik het net iets meer, om de persoon die je bent en voor je verhaal, omdat ik weet dat jij het financieel echt kunt gebruiken."

De eerste afvaller Sercan was tijdens zijn verblijf erg close met Grace. "Daarom stem ik voor Grace. Jullie verdienen het allemaal, het is jullie allemaal van harte gegund", liet hij weten. En natuurlijk stemt ook Tobias voor Grace. "Ze is altijd trouw gebleven aan zichzelf en bovenal is het gewoon een prachtig mens, zowel vanbinnen als vanbuiten."

Voor Hanne is het een lastige beslissing. "Grace en ik komen goed overeen, haar gun ik het sowieso. Maar Salar, ik heb het je al zo vaak gezegd en ik ga het nog een laatste keer zeggen: ik ben zo trots en zo verbaasd door de groei die je hebt gemaakt. Ik gun het je ook."

"Ondanks dat we in het begin misschien niet zo'n goede klik hadden, gaat mijn stem uit naar Salar", verrast Eveline. Amy is van dezelfde mening: "King Salar, hij heeft het ziekelijk goed gespeeld. Hij heeft iedereen naar huis gespeeld, mensen laten lachen. Hij was gewoon de geweldigste bewoner van 'Big Brother'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.