Big Brother Nawel maakt zich zorgen in 'Big Brother': "Het kon elk moment gebeuren toen ik vertrok"
COS
Nawel maakt zich zorgen in 'Big Brother': "Het kon elk moment gebeuren toen ik vertrok"
Foto: GoPlay

Er zijn twee nieuwe bewoners in het 'Big Brother'-huis: Salar en Nawel. Ze hebben in het grootste geheim twee bewoners moeten nomineren.

Salar en Nawel leerden we al een beetje beter kennen. Zo is Salar enig kind en van Iranese afkomst. Nawel is dan weer half-Tunesische en half-Marokkaanse en vertelde uit een kroostrijk gezin te komen.

Zelf heeft ze nog geen kinderen, maar die wil Nawel wel. Tot die tijd kan ze wel oefenen, want haar zus is in verwachting. Daar maakt ze zich wel een beetje zorgen om. Ze heeft namelijk nog niets vernomen.

"Ik ga het vandaag vragen, want dat kan niet. Mijn zus is veel te vroeg uitgerekend om nog niet bevallen te zijn. Ik ga het hem vandaag vragen", zegt ze aan haar medebewoners. Nawels zus was uitgerekend voor 3 of 4 januari.

"Ze was al op het punt dat het elk moment kon gebeuren toen ik moest vertrekken", zegt Nawel nog. Of er al ontsluiting was, weet ze niet. "Maar dat kan wel in die vijf dagen gebeurd zijn. Ik dacht het misschien eens te vragen of ze het niet vergeten zijn."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.