'Big Brother'-bewoners steken mening over Viktor Verhulst niet weg: "Heel ongemakkelijk"
COS
'Big Brother'-bewoners steken mening over Viktor Verhulst niet weg: "Heel ongemakkelijk"
Foto: Play5

In 'Big Brother' zitten de bewoners vaak een hele tijd niets te doen. Ze praten dan over koetjes en kalfjes of ... over Viktor Verhulst. Die komt ter sprake tijdens een gesprek tussen Peter, Vera en Nawel.

Peter lijkt geen fan van de ster uit 'De Verhulstjes'. "Niet alleen uiterlijk, ik vind hem zo... Ik weet het niet. Da's geen lelijke jongen, maar...", klinkt het voorzichtig bij Peter (56) uit Hasselt.

"Ik vind hem wel een cutie", zegt de 26-jarige Vera uit het Nederlandse Vlissingen. "Ik vind hem ook cute. Hij heeft gewoon een raar hoofd, zo vierkant", merkt de 26-jarige Nawel uit Eeklo op. "Hij is ook heel awkward. Als hij presenteert en zo, is hij heel ongemakkelijk."

Dat beaamt Peter. "Heel onzeker en bindingsangst, daarom heeft hij geen relatie", zegt hij. Al maakt hij daar wel een foutje, want Viktor is al meer dan één jaar gelukkig samen met Sarah Puttemans.

"Ik weet wel dat hij toen hij 'Temptation Island' moest presenteren, het helemaal niks vond. Hij moest die mannen dan gaan inlichten als er wat gebeurd was", zegt Vera. "Hij kan dat niet overtuigend doen", pikt Peter in.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.