Familie Verschrikkelijk drama dreigt in 'Familie': "Hij wordt neergeschoten!"
COS
Verschrikkelijk drama dreigt in 'Familie': "Hij wordt neergeschoten!"
Foto: VTM

In 'Familie' maakten we het afgelopen jaar kennis met een heleboel nieuwe gezichten. Samira (Belinda Voorspoels) en haar gezin zijn daar een paar voorbeelden van.

Benny (Roel Vanderstukken) bevindt zich in een lastig parket nu Khalid, de ex van Samira, terug in beeld is. Hij wil een band opbouwen met zijn kinderen Brahim, Jamila en Ilja. De hele situatie lijkt volgende week voor een drama te zorgen. Dat weet een nieuwsgierige kijker die al naar de aflevering van volgende vrijdag keek.

Wanneer Ilja terug thuiskomt van bij zijn vader, gaat hij naar zijn kamer. Khalid belt naar Samira, maar Benny neemt de telefoon op. Hij vraagt of Ilja al thuis is en vertelt dat zijn wapens weg zijn. "Samira en Benny lopen naar boven en dan gaat er opeens een geweerschot af", zegt de kijker.

"Benny is doodgeschoten!", klinkt het meteen ongerust. "Hopelijk is Benny niet dood!", zegt nog iemand. "Dat kan niet!", klinkt het meteen. "Benny gaat niet uit 'Famillie'. Neergeschoten kan wel, maar doodgeschoten niet." En: "Maar nee! Benny gaat niet dood. De kids zullen wel terug tot hun zinnen komen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.