Familie Verrassing van jewelste bij ‘Familie’: Dit mysterieus personage, dat al veel tegenslagen gekend heeft, maakt intrede
PMN

We mogen nieuw bloed verwachten bij ‘Familie’. Maandag is het al zover.

Maandag zien we voor het eerst Yoko opduiken. Ze is de mysterieuze dochter van Vanessa.

De rol wordt gespeeld door Cyra Gwynth. Zij wil al wat verklappen over haar personage.

“Ze is assertief, gedraagt zich stoer en komt op voor zichzelf. Door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk, gedraagt ze zich soms provocerend en kan ze grof uit de hoek komen.” 

“Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil. Wie moeite doet om door haar muur te breken, krijgt een andere Yoko te zien.” 

“Een uitdagende maar vooral heel toffe rol om te mogen spelen en waarmee ik mijn eerste stappen in de acteerwereld zet. De eerste dagen op de set waren bijzonder fijn en leerrijk.” 

“Het verhaal tussen Yoko en Vanessa zal de komende weken nog heel wat in beweging zetten. Want de vraag is natuurlijk of moeder en dochter elkaar zomaar aanvaarden na wat er vroeger is gebeurd.”

New York
Voor Crya is het haar eerste grote rol. Ze is een 27-jarige Belgische actrice met Nederlandse en Filipijnse roots.

Als singer-songwriter bracht ze al verschillende hiphop en r&b-nummers uit waarmee ze miljoenen streams haalde en op grote podia stond. Deze zomer werd ze door Spotify uitgeroepen tot ‘equal artist of the month’ en prijkte haar gezicht op een billboard op Times Square in New York. 
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.