Familie Verdwijnt er binnenkort opnieuw een Van den Bossche uit 'Familie'? Actrice geeft antwoord
COS

Twee jaar geleden werd Louise Van den Bossche geherintroduceerd in 'Familie'. Sarah-Lynn Clerckx werd opgevolgd door Charlotte Sieben.

Charlotte Sieben stond op 1 maart 2021 voor het eerst op de set van 'Familie'. Op 17 mei maakte de kijker kennis met de nieuwe Louise Van den Bossche. Of Louise vertolken iets is wat Charlotte nog heel lang wil doen? "Da's een keimoeilijke vraag", zegt ze in '22 Minuten Stomme Vragen'.

"Ik weet dat niet. Ik blijf het doen zolang ik het leuk vind, maar ik wil ook heel veel andere dingen doen. Het zou raar zijn als ik op deze leeftijd zou zeggen: 'Dit is het, ik heb de top bereikt, meer moet het niet zijn.' Ik wil nog heel veel doen. We zullen zien of 'Familie' daarbij zal blijven passen of niet."

Charlotte wil graag uitgedaagd worden in andere projecten als andere personages. "Louise is iemand die ik nu al zolang speel en de uitdaging van dat personage zelf is er al wat van af. Die is eigen gemaakt", aldus Charlotte, die graag ook andere dingen wil spelen. "Ik vind acteren gewoon heel leuk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.