Familie Staat er te gebeuren in 'Familie': Niko gaat achter rug van Mieke, ontstellende ontdekking op USB
COS
Staat er te gebeuren in 'Familie': Niko gaat achter rug van Mieke, ontstellende ontdekking op USB
Foto: VTM

Een nieuwe week van 'Familie' staat weer voor de deur. Weekblad Primo komt alvast met een vooruitblik voor de komende week.

Mieke broedt op een plan, maar Niko vindt dat geen goed idee. Benny zet Karin op haar plaats. Zij neemt op haar beurt een drastische beslissing. Benny probeert Alfons te doen inzien dat Karins beslissing het beste is voor iedereen. Vanessa biedt hen haar hulp aan.

In hun zoektocht naar een draagmoeder ontdekt Mieke via Zjef dat Niko achter haar rug bij Louise is langs geweest. Ook Véronique doet een vervelende ontdekking.

Jan wil maar weinig kwijt over zijn date met Katrien. Vanessa wijst Mieke op Niko's goede bedoelingen. Niko roept de hulp in van zijn huisgenoten om het weer goed te maken. 's Avonds komt Sam op bezoek met een bijzonder voorstel.

Niko probeert Mieke te overtuigen om na te denken over Sams voorstel. Zjef oppert bij Rudi dat er misschien toch meer aan de hand is. Véronique heeft plannen met Yoko en doet haar een opvallend aanbod.

Samira is bang dat Alfons in een depressie zal sukkelen. Terwijl Vanessa de politie wil bellen, wil Mathias de confrontatie aangaan. Jelle doet een ontstellende ontdekking op de USB-stick die hij van Mathias heeft gekregen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.