Na seizoensfinale van Familie: Fans hebben één prangende vraag voor de makers van de serie
WVDS
Na seizoensfinale van Familie: Fans hebben één prangende vraag voor de makers van de serie
Foto: VTM

Wanneer er een seizoensfinale aan zit te komen, weet Familie de spanning al weken op te bouwen. En ondanks alle verwachtingen kwam er geen ontploffing tijdens de familiereünie.

Bert Van den Bossche (Jan Sobrie) hield tijdens de slotaflevering zijn vinger voortdurend aan de knop van zijn bom. Zijn bedoeling, de familie Van den Bossche definitief uit te roeien.

Maar dat plan werd echter gedwarsboomd toen Louise (Charlotte Sieben) plots de feestzaal binnenwandelde, want de kijkers weten ondertussen dat Bert de vader is van Louise en niet Peter zoals iedereen dacht.

Gedachte van kijkers zijn nog bij Leen Van den Bossche

Uit reacties online blijkt dat de gedachte van heel wat kijkers nog bij Leen Van den Bossche is. Het eerste slachtoffer dat Joris of Bert Van den Bossche op zijn geweten heeft.

“Ben vooral benieuwd wat hij gaat doen met Leen haar lijk”, “En niemand die zich afvraagt waar Leen naartoe is?”, lezen we in berichten van fans.

Iemand doet ook al een suggestie voor de flashforward naar de trouw van Mieke. “Die trouw in 2025 gaat van Mieke met iemand anders zijn, denk ik… het lichaam van Leen moet toch gevonden worden in Joris/Bert zijn huis dat aan het onderlopen is… en dan gaat dat toch uitkomen dat hij dat gedaan heeft, zeker?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.