Familie Jo Hens (Niko) en Caroline Maes (Mieke) gaan in tegen 'Familie'-schrijvers: "Dat gaan wij niet doen"
COS

Jo Hens zien we de afgelopen weken in een heftige verhaallijn in 'Familie'. Door zijn bijna-doodervaring is Niko een heel andere persoon geworden.

Tussen Niko (Jo Hens) en Mieke (Caroline Maes) ging het wel al eens moeizamer, maar nu zien we toch vooral veel scènes vol ruzie en geweld. Iets wat Jo en Caroline zelf ook niet leuk vinden om te spelen.

"Soms hebben wij dagen dat we heel de dag ruzie moeten maken en dat wij zoiets hebben van: dat gaan wij niet doen", zegt Jo aan HLN Showbits. "En dan zwakken we dat een beetje af."

Na al zo'n tien jaar een koppel te spelen in de reeks, weten Jo en Caroline dat er honderden manieren zijn om een ruzie aan te pakken. Ook met een beetje humor. "Dus dat proberen we wel te doen, om voor ons als acteurs de dag een beetje aangenamer te maken."

Caroline denkt dat kijkers Niko en Mieke zo'n plezant koppel vinden net omdat ze er van dat soort dingen in stoppen. "Moesten we dat alleen maar overlaten aan de schrijvers, dan zit er soms een beetje te veel in. En wij weten ondertussen: dat is niet echt ons ding."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.