Familie Jasmijn Van Hoof verklapt: “Gaat er nu met Stefanie gebeuren in Familie”
PMN
Jasmijn Van Hoof verklapt: “Gaat er nu met Stefanie gebeuren in Familie”
Foto: VTM

Jasmijn Van Hoof is weer helemaal terug van weggeweest. Ze gaat opnieuw aan de slag bij ‘Familie’. Het betekent dus ook de terugkeer van Stefanie.

Jasmijn Van Hoof is weer helemaal terug van weggeweest en gaat opnieuw aan de slag bij 'Familie'. Haar terugkeer betekent ook de terugkeer van haar personage Stefanie.

Bij Het Laatste Nieuws heeft Jasmijn al een tipje van de sluier opgelicht over de eerste verhaallijn sinds haar terugkeer. 

De makers wilden graag Stefanie laten terugkomen, maar wel op een iets andere manier dan voorheen. En dus besloot Jasmijn voor een nieuw kapsel te gaan. "Stefanie is ook niet meer de jongste", vertelt de actrice.
(Lees verder onder de foto)

"Er is nu een hele nieuwe generatie. Stefanie is inmiddels 30 jaar oud en zal haar plek moeten vinden te midden van al dat jonge geweld."

Om Stefanie volwassener te laten overkomen, hebben de makers haar ook een passende nieuwe look en kleding gegeven. Eén van haar eerste uitdagingen zal zijn om haar plek te vinden.

"Bij haar vader Benny thuis zijn alle slaapkamers bezet", vertelt Jasmijn. "Haar fietsenatelier, waar ze werkte, is ook weg."

"Dat is nu de slaapkamer van Brahim geworden. Stefanie is terug maar ze heeft geen plek meer om te wonen en heeft ook geen job meer. "
(Lees verder onder de foto)

Het belooft dus een spannende en uitdagende verhaallijn te worden voor Stefanie. Hoe zal zij haar leven weer op de rails krijgen?

En welke avonturen staan haar te wachten in haar zoektocht naar een nieuwe baan en woning?

Fans van 'Familie' kunnen niet wachten om Stefanie weer in actie te zien en te ontdekken wat de toekomst voor haar in petto heeft.

Meer nieuws

Meer nieuws

.