'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling over Sam en Mieke
LHX
'Familie'-kijkers doen straffe voorspelling over Sam en Mieke
Foto: VTM

In 'Familie' zorgt de verhaallijn rond Niko, Sam en Mieke al een hele tijd voor spanning en mysterie. Ook nu is het afwachten wat er juist gaat gebeuren.

De spanning is te snijden in 'Familie'. "Er is iets wat je kan doen en iemand hoeft het te weten", hoorden we Sam maandagavond tegen Mieke zeggen. Wat zou dat juist kunnen zijn? De kijkers kunnen niet wachten om het te weten te komen.

"Wat wil ze?", wordt er gevraagd op sociale media? "Dat wil ik wel weten, ik ben benieuwd."

Er doen heel wat theorieën de ronde. "Sam wil dat Mieke haar baby grootbrengt, maar Niko mag nooit weten dat het zijn en Sams dochter is. En zo kan Sam verhuizen naar het buitenland en een nieuw leven beginnen", luidt één ervan.

"Sam zal met de hulp van Mieke het land verlaten", klinkt het ook. "Mieke moet haar helpen door te zeggen wanneer er niemand in de brouwerij is. Zo kan ze haar spullen gaan halen, maar oeps, daar is Niko."

Er zijn ook kijkers die denken dat het kindje niet van Niko is. "Ik kan verkeerd zijn, maar ik heb dat van in het begin gedacht, toen het gedaan was met haar vriend", wordt er geschreven. "Dat heb ik ook altijd gezegd. Een vriend hebben en één keer seks hebben met Niko en 't is van hem?"

"Ik denk dat Sam abortus gepleegd heeft", wordt er ook gespeculeerd. Eén ding lijkt duidelijk te worden: er staat nog iets heftigs te gebeuren.

"Als twee gekwetste vrouwen samenkomen, dan zit de kat op de koord", klinkt het. "Ik geloof dat Sam nog veel meer wil dan dat ene ding. De manier waarop ze het zegt klinkt niet goed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.