'Familie'-kijkers achterdochtig over personage: "Vertrouw hem niet"
LHX
'Familie'-kijkers achterdochtig over personage: "Vertrouw hem niet"
Foto: VTM

Na haar relatie met Koen heeft Veronique even haar buik vol van mannen in 'Familie'. Het ziet er echter naar uit dat ze langzaamaan weer iemand durft toe te laten.

Deze week ging Veronique gezellig uit eten met Ortwin. De sfeer was goed, maar er kwamen plots nare herinneringen van haar relatie met Koen naar boven.

(Lees verder onder de post.)

Gelukkig heeft ze inmiddels de kans gekregen om het aan Ortwin uit te leggen. "Een jaar geleden zat ik vast in een heel foute relatie", verklaarde ze. "En gisteren heb jij onbedoeld iets getriggerd waardoor ineens alles terugkwam."

"Onbewust had ik mannen afgezworen, denk ik, maar ik besef ook wel dat dat geen leven is. Dus ik vroeg me af of je het zou zien zitten om ons etentje nog eens over te doen.

"Dat lijkt mij eigenlijk geen goed idee", was echter Ortwins verrassende antwoord. "Ik wil je graag beter leren kennen, maar een etentje met mij is denk ik niet wat jij nu nodig hebt. Heb je al therapie overwogen?"

De kijkers van 'Familie' zijn blij met dat advies. "Goed dat hij haar die raad geeft", reageren ze op sociale media. "Veronique is niet in haar gewone doen."

Toch komen er ook minder enthousiaste reacties op Ortwin. "Hij is maar een rare kwispel. Waarom zoveel interesse voor Veronique?", vragen sommigen zich af. "Het kan raar klinken, maar ik vertrouw hem niet."

"Ik voel me niet goed bij die Ortwin. Misschien is het wat vergezocht, maar hij lijkt opvallend op Koen en probeert Vero voor zich te winnen. Waarom? Zou hij het verzwegen broertje van Koen kunnen zijn die wraak wil nemen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.