'Familie'-actrice Charlotte Sieben is heel duidelijk: "Fysiek en mentaal nog niet klaar voor"
LHX
'Familie'-actrice Charlotte Sieben is heel duidelijk: "Fysiek en mentaal nog niet klaar voor"
Foto: VTM

In 'Familie' speelt Charlotte Sieben de rol van Louise. De twee vrouwen zijn op veel vlakken tegenpolen.

Louise is een erg ernstig personage, maar Charlotte Sieben heeft weinig met haar gemeen. De actrice weigert het leven serieus te nemen en probeert er zoveel mogelijk van te genieten.

Van een serieuze relatie schrikt ze echter niet terug. Volgens Primo is ze al vier jaar samen met haar vriend Joris. Daar wil Charlotte zelf echter niets over kwijt.

"Ik praat niet over mijn liefdesleven in de media. Het enige dat ik nog kwijt wil, is dat ik gelukkig ben en veel liefde rondom mij ervaar", klinkt het.

En hoe zit het eigenlijk met kinderen? Op dit moment voelt ze zich niet klaar voor het ouderschap, zegt ze daarover. "Het is een grote verantwoordelijkheid die veel tijd en aandacht vereist."

Ze weet nog niet of ze eigenlijk wel kinderen wil. "Ik bevind me nu nog niet in die levensfase en mijn netwerk evenmin", weet ze. "Ik ben er fysiek en mentaal nog niet klaar voor om een kind te hebben."

"Zo woon ik bijvoorbeeld samen met drie vriendinnen. Eerst moeten mijn kamerplanten overleven voor ik mezelf een kind toevertrouw!", lacht ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.