Familie Deur staat op een kier voor enorm verrassende terugkeer in ‘Familie’
PMN
Deur staat op een kier voor enorm verrassende terugkeer in ‘Familie’
Foto: VTM

Krijgen we een verrassende terugkeer in ‘Familie? Het zou zo maar kunnen. De deur staat in ieder geval op een kier.

Fans van 'Familie' kunnen mogelijk een verrassende terugkeer verwachten. Jasmijn Van Hoof, die negen jaar lang de rol van Stefanie vertolkte, heeft laten doorschemeren dat een comeback niet uitgesloten is.

In een interview met het magazine 'Onderrox' blikt de actrice terug op haar tijd bij 'Familie' en laat ze weten dat ze dankbaar is dat haar personage nog steeds een mogelijkheid heeft om terug te keren.

Tijdens haar negen jaar in de serie heeft Jasmijn vele spannende en gekke scènes mogen spelen. Met name de ontvoeringsscènes waren een uitdaging voor de actrice.
(Lees verder onder de foto)

"Ik heb vaak in de kou gestaan en op de vieze en natte grond moeten liggen", vertelt ze. Het waren intense momenten waar ze met een gevoel van trots op terugkijkt.

Gelukkig heeft Stefanie de serie niet voorgoed hoeven verlaten. De makers van 'Familie' hebben ervoor gekozen om haar personage naar het buitenland te laten verhuizen, waardoor de mogelijkheid van een terugkeer altijd aanwezig blijft.

Jasmijn is hen hier erg dankbaar voor en beseft dat ze geluk heeft dat haar personage niet is gestorven. "Ik mag mijn twee pollekes kussen", aldus de actrice.
(Lees verder onder de foto)

Met de deur op een kier, kunnen fans van 'Familie' blijven hopen op een wederzien met Stefanie.

Hoewel er momenteel geen concrete plannen zijn voor een terugkeer. Het blijft spannend afwachten of en wanneer Stefanie haar opwachting weer zal maken.

Tot die tijd kunnen fans genieten van de vele avonturen die 'Familie' nog te bieden heeft.

De soapserie blijft iedere dag trouw op de buis en weet de kijkers telkens weer te verrassen met spannende verhaallijnen en onverwachte wendingen.

Wie weet wat de toekomst brengt voor Stefanie en de andere geliefde personages van 'Familie'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.