Caroline Maes heeft harde woorden voor 'Familie'-kijkers
LHX
Caroline Maes heeft harde woorden voor 'Familie'-kijkers
Foto: VTM

Lange tijd leek ze van de aardbol verdwenen, maar intussen is Mieke weer helemaal terug in 'Familie'. Ze heeft wel een heel andere look dan we van haar gewoon zijn.

Actrice Caroline Maes heeft haar pauze bij 'Familie' goed benut. Ze heeft de kans gegrepen om eindelijk eens van haarstijl te veranderen. Niet alle kijkers zijn daar enthousiast over.

Al wekenlang komt er kritiek op haar nieuwe look. Veel mensen vinden dat Mieke er opeens een stuk ouder uitziet. Zowel op haar kapsel als op haar gewicht en kledingstijl hebben ze commentaar.

(Lees verder onder de post.)

Voor Caroline is het intussen wel welletjes. "Ik ga daar één ding over zeggen. Echt waar: je m'en fou", is haar harde reactie aan Het Laatste Nieuws.

Ze heeft de keuze voor zichzelf gemaakt: ze wil haar natuurlijke grijze lokken niet meer verbergen. "Ik wil niet picture perfect zijn. Ik wil aan iedereen laten zien: je hoeft niet om de twee weken naar de kapper te gaan en daar keiveel geld voor te betalen omdat je een beetje grijs begint te worden."

"Laat gewoon de boel de boel en wees jezelf", voegt ze eraan toe. Ook op de commentaren over haar gewicht reageert ze.

"Ik ben gestopt met roken en ik ben bijgekomen, voilà", klinkt het. "Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn. En als mensen dat niet zo mooi vinden, sorry." Dat is een heldere boodschap!

Meer nieuws

Meer nieuws

.